Ik heb jarenlange ervaring met het maken van kunstwerken van glas en het delen van mijn passie met anderen. Glasfusing is een geweldige techniek waarbij verschillende stukken glas worden samengevoegd tot een uniek en prachtig kunstwerk.

In mijn workshops neem ik je mee door de basisprincipes van glasfusing, waaronder het snijden en combineren van glas, het gebruik van verschillende kleuren en texturen en het bakken van het glas in de oven om een duurzaam en mooi kunstwerk te creëren.

Of je nu een ervaren kunstenaar bent of helemaal nieuw bent in de wereld van glasfusing, mijn workshops zijn geschikt voor iedereen die geïnteresseerd is in het creëren van mooie en unieke kunstwerken van glas. Ik werk samen met kleine groepen (max 8 personen), zodat ik iedereen persoonlijke aandacht kan geven en zorg kan dragen voor een veilige en gezellige sfeer.

Tijdens de workshop leer je niet alleen de basisprincipes van glasfusing, maar ook hoe je jouw eigen creativiteit kunt gebruiken om unieke en persoonlijke kunstwerken te maken. Het is altijd geweldig om te zien hoe mensen zichzelf kunnen uitdrukken door middel van deze prachtige kunstvorm.

Dus als je geïnteresseerd bent in het leren van glasfusing en het maken van je eigen kunstwerken van glas, vul dan het contactformulier in! Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten en samen mooie dingen te creëren.